ZORGAANBOD

IMG_0093

Begeleiding

Dagopvang

Special care 4 you, met hart voor zorg bied van maandag tot en met zaterdag dagopvang binnen hun locatie te Geleen. Het dagprogramma wordt aangepast aan de behoeften en de hulpvraag van de cliënt en zijn ouders of verzorgers. Het dagprogramma wordt in één op één situaties uitgevoerd om de ontwikkeling van de cliënt optimaal te kunnen stimuleren. Naast het aanleren en onderhouden van vaardigheden en het stimuleren van de zelfredzaamheid, worden er ook recreatie/ontspanningsactiviteiten in het dagprogramma verwerkt. Deze activiteiten worden individueel of gezamenlijk met de groep uitgevoerd om de sociale interactie te stimuleren.

Thuisbegeleiding

De begeleiders van Special care 4 you, met hart voor zorg begeleiden ouders en/of verzorgers in de thuissituatie om aangeleerde vaardigheden te generaliseren.

Naschoolse opvang, groepsbegeleiding en logeren

Special care 4 you bied naast individuele begeleiding binnen de dagopvang ook naschoolse opvang zowel individueel als in groepsverband. Ook is er de mogelijkheid tot logeren in de weekenden. Wij vinden het belangrijk om de groepen zo klein mogelijk te houden om ervoor te zorgen dat iedere cliënt aan zijn persoonlijke leerdoelen kan werken en de aandacht krijgt die hij of zij verdiend.

Alle begeleidingsvormen zijn inclusief vervoer, het vervoer wordt in samenspraak met ouders en/of verzorgers verzorgd.

Bezoekadressen:

  • Rijksweg Zuid 148 6161BT Geleen
  • Beekstraat 90 6166CC Geleen

Telefoonnummers

Algemeen: 046-2048528

S. Baggen: 06-24579597
E-mailadres: info@specialcare4you.nl

Logo Special care 4 You definitief