ONZE VISIE

Onze visie

Begeleiding in 1 op 1 situaties en/of klein groepsverband volgens de IPT- methode een eigen ontwikkelde training staat binnen de organisatie centraal. Er wordt per client een (individueel) dagprogramma opgesteld waarin de activiteiten afgestemd worden op het ontwikkelingsniveau van de cliënt. Het is hierbij belangrijk dat de cliënt vaardigheden ontwikkeld, maar tevens ook de vrijheid krijgt om daadwerkelijk kind te kunnen zijn. Om ervoor te zorgen dat dit programma perfect aansluit op de behoefte van het de cliënt en zijn ouders of vertegenwoordigers, werken onze professionals nauw samen met de ouders en/of vertegenwoordigers. Ze zorgen er samen voor dat de cliënt enthousiast en gemotiveerd blijft en gewenste resultaten worden behaald.

Het Team

Binnen special care 4 you, met hart voor zorg werken gedreven professionals die afgestudeerd zijn aan de opleidingen Pedagogiek, Ortho pedagogiek, Social work, MBO maatschappelijke zorg en/of begeleider specifieke doelgroep of SPW. Daarnaast werken wij jaarlijks met stagiaires van verschillende opleidingen die zichzelf graag willen door ontwikkelen binnen onze sector.
Zij vormen samen het team dat dagelijks voor onze clienten klaarstaan. Daarnaast werken wij met een logopediste, ergo-therapeute en fysiotherapeute en muziektherapeut samen, dit alles zorgt ervoor dat wij een compleet zorgpakket kunnen aanbieden.

Bezoekadressen:

  • Beekstraat 90 6166cc Geleen
  • Daelderpad 1 6361BJ Nuth

Telefoonnummers

S. Baggen: 06-24579597
E-mailadres: info@specialcare4you.nl of specialcare4you@hotmail.nl

Logo Special care 4 You definitief